vend i forcuar në internet

$12.00 incl. tax*

Krijuesit e fitimit. Prodhuesit dhe shitësit me pakicë. Investitorët dhe huazimet shoqërore. Pasiguria e vazhdueshme. Tekat e gjigantëve të internetit. Portalet e reklamave që zhduken. Shikim i fryrë artificialisht. Lakmia e operatorëve të serverit. Hiri i ndryshueshëm i rrjeteve sociale. Krijimi i vazhdueshëm nga themeli. Shpërthimi i kostove. Duke punuar për të tjerët.

Rruga e re. Prania e pafund. Ju paguani vetëm një herë. Ju ndryshoni dhe azhurnoni gjithmonë falas. Ju mund të paguani me mallra.

Tregu i mbingarkuar anglishtfolës. Nevoja për një hapje të re. Grupet e reja të klientëve. Mbi 100 gjuhë. Tregjet tërheqëse të gjuhëve etnike. Respekt për traditën dhe fenë. Zona të reja të zgjerimit. Evropa Juglindore. Afrika Lindore dhe Qendrore. Azia Qendrore. Vendet e traditës islame. Ishujt e mëdhenj të Azisë Jugore. Shumë alfabete dhe forma të transkriptimit.

Kosto bazë si çmimi i një vakti. Një investim si një laptop i lirë. Një laptop i vjetër është një investim i ri. Përjetësia kushton 12 dollarë. Malli juaj është monedha juaj e pavarur. Respektoni monedhën tuaj të pavarur. Refuzoni çmendurinë e spekulimeve të monedhës. Paraja nuk është një qëllim. Paraja është vetëm një mjet. Shpjegoj suksesin tënd. Suksesi juaj është marka juaj. Suksesi juaj është produkti juaj.

           veçoritë

crowd-reaching-for-globejpg
Product Options

* Based on residence in United States. Tax rates for other countries will be calculated at the checkout. Price exclusive of tax: $12.00.