vahvistettu paikka internetissä


Voiton tuottajat. Valmistajat ja vähittäismyyjät. Sijoittajat ja sosiaalinen luotonanto. Jatkuva epävarmuus. Internetin jättiläisten oikut. Mainosportaalien katoaminen. Keinotekoisesti paisutetut katsojaluvut. Palvelinoperaattoreiden ahneus. Sosiaalisten verkostojen muuttuva armo. Jatkuva luominen alusta alkaen. Räjähtävät kustannukset. Työskentely muiden hyväksi.
Uusi polku. Loputon läsnäolo. Maksat vain kerran. Muutut ja päivität aina ilmaiseksi. Voit maksaa tavaroilla.

Ylikuormitetut englanninkieliset markkinat. Tarve uudelle avaukselle. Uudet asiakasryhmät. Yli 100 kieltä. Etnisten kielten houkuttelevat markkinat. Perinteiden ja uskonnon kunnioittaminen. Uudet laajentumisalueet. Kaakkois-Eurooppa. Itä- ja Keski-Afrikka. Keski-Aasia. Islamilaisen perinteen maat. Etelä-Aasian suuret saaret. Monet aakkoset ja kirjoitusmuodot.

Peruskustannukset kuten aterian hinta. Investointi, kuten halpa kannettava tietokone. Vanha kannettava tietokone on uusi investointi. Ikuisuus maksaa 12 dollaria. Hyödyke on itsenäinen valuuttasi. Kunnioita itsenäistä valuuttaasi. Hylkää valuuttakeinottelun hulluus. Raha ei ole päämäärä. Raha on vain väline. Loihdi menestyksesi. Menestyksesi on oma tuotemerkkisi. Menestyksesi on tuotteesi.


                     yksityiskohdat


QQRHpng