promovimi i mikro-biznesit

Promovimi botëror i mikro-biznesit. Lidhje e pakufizuar , e synuar nga gjeo me një përshkrim në tre gjuhë të zgjedhura lirisht. Pagesa vetëm një herë. Gjithashtu në mallra apo pajisje.

Shit në Evropë dhe Amerikën E Veriut. Bli Në Afrikë dhe Amerikën E Jugut. Kërko për investitorë Nga Azia. Investo Në Amerikën E Jugut. Tregjet e rëndësishme: Gjermania, Kanadaja, Polonia. Interesante Afrika Lindore.

Lidhja e kohëzgjatjes së pacaktuar me çdo përditësim, gjithmonë e lirë nga akuza. Ndryshim përshkrimi, adresa lidhje, gjuha e përshkrimit.

Biznesi i vogël mund të operojë globalisht.

              English      shqip