maailmanlaajuinen edistäminen vuonna 2020

Maailmanlaajuinen mainos 104 kielellä. Vastaava 12 USD. Verkossa: kaupat, pelit, ohjelmat, aloittajat, yritysohjelmat. Vain “käsityönä”, ei koneita.

Sinulla ei ole rahaa. Olet säästäväinen.? Otamme artikkeleitasi, tuotteitamme ja gadgeteja. Ansaitse maailmanlaajuisesti ilman monimutkaista. Uusi ratkaisu pienyritysten ja e-kauppojen edistämiseen. Merchandise, gadgetit, mainosmateriaalit. Myös rahaa (seteleitä ja kolikoita) kirjeessä tai pakettina.

Tarvitsemme: kahvia, teetä, käytettyjä kannettavia tietokoneita, älypuhelimia, matkapuhelimia, kellot, vaatekoot L ja XL, kengät koko EUR42, soijakastike, pakattu ruoka, gadgetit, mukit, lelu, hopea, kupari, Työkalut, savukkeet, sikarit, tupakka, purkitettu kala, kaviaari, suihkulähteet, manga-kirjat, t-paidat, mausteet, silmälasit, hammastahna, pippuri, vanilja, inkivääri, kosmetiikka, optiikka, kulutuselektroniikka, keramiikka, paprika, kahvimylly, kahvinkeittimet, ruusuöljy, naiset laukut, lompakot, kynäohjaimet, CD-levyt, tehopankit, grafiikka, julisteet, käsityö, toiminnalliset taidetta, sähkökäyttöiset partakoneet ja leikkaimet, merkkituotteet, alkoholijuomat, ruokailuvälineet, sytyttimet , makeisia, automallipakkauksia. Kaikki mikä on ammattimaista ja hyödyllistä.

enansa