глобална промоција 2020 без пари

Светот реклама на 104 јазици. Особено за: онлајн продавници, онлајн игри, start-up компании, бизнис програми. Само "рачно изработени". Без автомат. Услуга во замена за стоки (статии, гаџети, промотивни материјали). Немате пари. Вие сте штедливи? Ние ќе ги земеме вашите статии, производи и уреди. Исто така пари (банкноти и монети) во писмо или парцела.

Потребни ни се: кафе, чај, електричен котел, какао, шеќерна трска, часовници, соја од соја, пакувана храна, гаџети, чаши, играчки, сребро, бакар, антички монети, камери, аудио плеери, ореви, накит, пенкала, алатки, цигари, ремени, пури, клучеви, ТВ далечински управувачи, чајник, калкулатори, смарагд, MP4 плеери, парфеми, ретки банкноти, тутун, конзервирана риба, кавијар, пенкала, книги, стари банкноти, албуми (манга, планини, авиони, автомобили, уметност, турнеи), конзола за игри, слики, акварели, бои, електрични стриптизери, скулптури, рубин, големина на облека L и XL, обетки со големина ЕВ42, сапфир, топаз, уметнички стакло, запалки, игри, користени лаптопи, стари монети, паметни телефони, мобилни телефони, кошули, ретки монети, прстени, прстени, привезоци, зачини, очила, паста за заби, бибер, килибар, ванила, ѓумбир, пепелници, , оптика, електроника, керамика, пиперка, мелница за кафе, мелница за бибер, витамини, климатизери, си лева ковани пари, колекции прибор за јадење, розеви масла, женски кеси, паричници, пенкало, CD-а, моќни банки, графика, постери, ракотворби, функционални уметности, електрични машини за бричење, брендиран алкохол, слатки, модели на автомобили, кафе, микроскоп, маскоти. Сè што е професионално и корисно.

         македонски       български       српски