το χρήμα είναι ο εχθρός σας


Χρήματα. Παλιά και τίμια. Κύρος για τα αρχαία βασίλεια. Διευκόλυνση του εμπορίου. Ένα μέσο για τη συσσώρευση πλούτου. Έτσι ήταν ...
Μετά ήρθαν οι μεγάλοι πόλεμοι. Ήρθαν τα μεγάλα σχέδια των δημοκρατιών και των δικτατοριών. Κάποιος έπρεπε να πληρώσει γι' αυτό.
Οι εξοπλισμοί και οι πανδημίες. Και άλλα τέτοια πράγματα. Τι είναι το χρήμα σήμερα; Είναι απλά ένα εργαλείο των ηγετών. Το πληθωριστικό χρήμα που κρατιέται πολύ καιρό αρχίζει να γίνεται δηλητηριώδες. Για να πάρει από Εσάς - ό,τι άλλο έχετε. Και να σας αναγκάσει να εργάζεστε όλο και πιο φτηνά.
Ποια είναι η λύση; Απλή και μοναδική. Το προϊόν σας είναι το καλύτερο ανεξάρτητο νόμισμά σας. Οι υπηρεσίες σας και η εργασία σας. Αυτό είναι το μόνο που έχετε. Και να είστε πιστοί σε αυτό.
Το χρήμα είναι ο εχθρός σας. Το χρήμα είναι ένας κίνδυνος. Η διέξοδος από το πρόβλημα είναι ένα πραγματικό προϊόν: αγαθά, υπηρεσίες, εργασία.
Εμείς θα επενδύσουμε το δικό μας σχεδόν δωρεάν, αιώνιο, παγκόσμιο σύνδεσμο στο εμπόριό Σας. Επενδυτικός τομέας για τα επόμενα χρόνια. Αφήστε το παλιό, τίμιο Διαδίκτυο να επιστρέψει.


  ελληνικά

   png


  png